Sterke baden; kwaliteit en vakmanschap straal er vanaf

Veel baden van Maxaro worden vervaardigd van sterk en hoogwaardig acryl. Acryl heeft twee grote voordelen. Het eerste voordeel is dat het water langer warm blijft omdat kunststof uitstekend isoleert. Het tweede voordeel is dat acryl stroef wordt als het nat is, waardoor de kans op uitglijden kleiner is. Het acryl van onze baden is vijf millimeter dik en voelt daardoor heel stevig aan. Daarnaast worden baden van acryl nog eens extra verstevigd met meerdere lagen glasvezel. Het bad is dan echt ijzersterk en gaat jaren mee. 

Acryl_baden_L1.jpg

Handmatig polijsten

Een bad van acryl wordt gegoten in een mal. De vorm moet daarna nog worden afgewerkt. Wij kiezen ervoor om de vrijstaande baden van acryl handmatig te polijsten. Dat is een arbeidsintensief en kostbaar proces, maar levert een prachtig resultaat op. Door zowel de binnenkant als de buitenkant van het bad handmatig te polijsten, zorgen we ervoor dat er geen kleur- en glansverschil ontstaat. Ook niet op de lange duur! De kwaliteit is bij levering van het bad perfect, en blijft dat ook.

Top kwaliteit

Veel leveranciers kiezen ervoor om ligbaden te spuiten. Het is veel goedkoper en sneller om dat te doen, en het ziet er op het eerste oog best goed uit. Maar na verloop van tijd zal er onherroepelijk een kleurverschil ontstaan tussen de binnen- en buitenkant van het bad. Heel jammer en niet meer terug te draaien. Wilt u er zeker van zijn dat uw bad jaren lang mooi blijft, dan is een acryl bad van Maxaro een uitstekende keuze. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door ons vakmanschap. Ons procedé is erop gericht om constant top kwaliteit te leveren, bij elk bad opnieuw.

Acryl_baden_L2.jpg

Toebehoren en accessoires

Naast baden van acryl hebben we ook baden die gemaakt zijn van het materiaal mineraalmarmer. Ook dat materiaal is van zeer goede kwaliteit. Accessoires en toebehoren kunt u ook bij Maxaro aanschaffen. Natuurlijk geldt ook voor al die aanverwante zaken dat we ons assortiment met de grootste zorg hebben samengesteld, zodat u er op kunt vertrouwen dat het met de kwaliteit goed zit. Of … ligt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips