Toilet van Maxaro voor uw gemak

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: hygiëne is topprioriteit als het gaat om toiletten. Het is prettig als dat een beetje gemakkelijk wordt gemaakt, want gemak dient de mens. Bij Maxaro weten we dat als geen ander, u ziet dat terug in heel veel van onze badkamerproducten. Zo ook bij de toiletten. Ze zijn speciaal ontworpen om het schoonmaken zo simpel mogelijk te maken. Er zijn rimless modellen, dus zonder rand waar vuil voorheen gemakkelijk onder kroop. Er zijn ook zittingen met het soft-close systeem. Door ze maar een klein zetje te geven gaan ze automatisch en geruisloos dicht, u hoeft er dus nauwelijks aan te zitten. Veel hygiënischer dus dan de bril te moeten vastpakken om hem naar beneden te doen.

gemak-dient-de-mens_L1.jpg

Quick-release

Bij een gewoon toilet zijn er talloze hoekjes, randjes en kiertjes waar vuil zich kan ophopen. Het was nagenoeg onmogelijk om die plekjes te bereiken, laat staan om ze hygiënisch schoon te maken. De quick-release bril is de oplossing, omdat hij met een eenvoudige beweging van het toilet te tillen is. Zo kunt u zowel het toilet als de zitting gemakkelijk reinigen. U kunt de bril zelfs onder de douche afspoelen of hem in een sopje in bad leggen. Na het schoonmaken klikt u de bril gewoon weer op de toiletpot. Een kind kan de was doen! Misschien vraagt u zich af of een toiletbril met zo’n systeem wel stevig is. We kunnen die vraag bevestigend beantwoorden: de quick-release toiletzittingen van Maxaro zijn uitgebreid getest, nog eens getest, en goed gekeurd.

Easy Installation

Het is ook prettig als de installatie van een toilet op een gemakkelijke manier kan gebeuren. De toiletten van ons topmerk Mocoori dragen daarom het predikaat: Easy Installation. Dat wil zeggen dat het toilet van bovenaf gemonteerd wordt. Daarvoor worden de gaten voor de toiletzitting gebruikt en dat maakt de installatie van het toilet zeer gemakkelijk en snel! Een mooie innovatie dus.

gemak-dient-de-mens_L2.jpg

Gemakkelijk combineren

Nog meer gemak: Maxaro heeft een heuse toilet-samensteller op haar website. Met dit handige hulpmiddel maakt u snel en gemakkelijk uw toilet compleet. Selecteer achtereenvolgens een toiletzitting/WC-bril, een inbouwreservoir, een bedieningspaneel en toiletaccessoires en u heeft uw eigen favoriete set samengesteld. Gemak dient de mens, en Maxaro biedt gemak! U kunt alle toiletten en aanverwanten bij ons in de showroom bekijken. U vindt er naast toiletten, toiletzittingen, inbouwreservoirs en bedieningspanelen ook fonteintjes, spiegels, toiletmeubels, tegels en heel veel meer producten voor toiletruimte en badkamer. De producten zijn ook online te zien en te bestellen via onze uitgebreide webshop.

> Bekijk alle toiletten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips