Luxe en ruimte creëren met onze hangtoiletten

Van een toilet maken u en uw gezinsleden, en eventuele gasten, meerdere keren op een dag gebruik. Zorg er dus voor dat het toilet een onderdeel van uw toiletruimte of badkamer is dat helemaal naar uw zin is. Een toilet moet functioneel zijn, maar natuurlijk ook mooi en gemakkelijk te reinigen. Een hangend of zwevend toilet is heel populair, en daar zijn twee goede redenen voor. Deze diepspoeltoiletten laten de vloer geheel vrij en geven daardoor een enorm ruimtelijk gevoel. Met een dergelijk type toilet kunt u vooral een badkamer veel groter doen lijken, zeker als u die met een zwevend badkamermeubel of een zwevende badkamerkast combineert. Een inloopdouche draagt nog extra bij aan het ruimtelijke effect, omdat op die manier eigenlijk de gehele badkamervloer leeg blijft. Dat creëert een open doorkijk en ruimte, en vandaar dat heel veel mensen voor een zwevend toilet kiezen. Een ander groot voordeel van een hangtoilet is dat u ook de vloer dus gemakkelijk schoon kunt maken. Geen kans meer op viezigheid of stof die zich achter het toilet kan ophopen, of die in de aansluitranden met de vloer kan gaan zitten.

Hangtoilet luxe-en-ruimtelijk_L1.jpg

Luxe uitstraling

Bij Maxaro vindt u verschillende soorten hangtoiletten, maar ook bidets, urinoirs, fonteintjes, fonteinkranen, spiegels en toiletmeubels. U kunt ze helemaal naar eigen smaak en inzicht combineren en op die manier een persoonlijke opstelling creëren die ideaal is voor uw situatie. Er zijn klassieke modellen hangtoiletten met ronde vormen, maar ook een zeer eigentijds trendy model dat hoekig is vormgegeven. Heeft u in uw toiletruimte of badkamer maar zeer beperkt de ruimte, kies dan voor een verkort toilet. Hangtoiletten stralen altijd al luxe uit, omdat je puur en alleen het toilet ziet. De stortbak is netjes weggewerkt, evenals de pijpen en leidingen, omdat je namelijk niet met een grondbevestiging van doen hebt. Bij Maxaro kunt u losse toiletten en toebehoren aanschaffen, maar ook complete toiletsets bestaande uit een hangtoilet, zitting, bedieningspaneel en inbouwframe.

Hangtoilet luxe-en-ruimtelijk_L2.jpg

Stijl

Als u een hangtoilet gaat aanschaffen, is het mooi om die qua stijl te laten aansluiten bij de rest van de inrichting van uw badkamer. Maxaro heeft ook urinoirs, bidets, fonteintjes en fonteinkranen, spiegels en toiletmeubels. Gaat u uw badkamer helemaal opnieuw inrichten, dan kunt u hangtoilet, ligbad en wastafel of waskom volledig op elkaar afstemmen. Als u één stijl met bijpassend design voor ogen houdt, dan krijgt u vanzelf het juiste eindresultaat. Veel producten in verschillende categorieën passen bij elkaar omdat ze op dezelfde manier zijn vormgegeven en van hetzelfde materiaal zijn vervaardigd. Kom naar onze showroom of webshop, bekijk de vele producten en kies uit wat u mooi vindt. Het aanbod bij Maxaro is enorm, dus de slaagkans is bijzonder groot.

> Bekijk alle hangtoiletten