Een geurende ervaring

Stelt u zich eens een wereld voor zonder geuren...Elke geur heeft enorm veel invloed op onze beleving. Door het toevoegen van geuren aan een stoomsessie, kan dit zorgen voor een extra ontspannen beleving.

0_Geuren in stoomcabine.jpg

Bij de Lusso-serie stoom-douchecabines zijn deze geuren zeer gemakkelijk toe te voegen. Zo kunt u ervoor kiezen om etherische oliën op een sponsje in de geurdispenser te druppelen, maar ook het gebruik van de aanbevolen sprays is zeker aan te raden. Aromatherapie is een van de meest succesvolle therapieën voor gezondheid en schoonheid door middel van natuurlijke oliën. Het gebruik van etherische oliën tijdens het stomen is rustgevend, kalmerend en stimulerend voor lichaam en huid.

Door de combinatie van warmte en stoom openen de luchtwegen en kunnen de aroma’s binnen enkele minuten doordringen in het lichaam om u te helpen ontspannen. De etherische oliën in combinatie met hete stoom ondersteunen het lichaam bij herstel.

Eucalyptus

Eucalyptus werkt verlichtend bij verkoudheid en het maakt de luchtwegen vrij, ideaal voor de momenten waarop u zich even niet zo lekker voelt of de luchtwegen extra wilt reinigen met geur.

Lavendel

Een geur met kalmerende werking, voor de momenten dat u even helemaal tot rust wilt komen.

Pepermunt

De geur van munt is een zeer verfrissende geur en bevordert lichaam en geest, ideaal voor een momentje voor uzelf.