Het beste materiaal voor onze spiegels

Alle badkamerbenodigdheden in de collectie van Maxaro zijn van het beste en het mooiste materiaal gemaakt. Dat kan glas zijn, zoals bij spiegels, badwanden, douchedeuren maar ook onze mooie design glazen waskommen. Maar ook voor het vervaardigen van een badkamermeubel met houtdesign kiezen we voor het beste van het beste. De materialen waar wij mee werken, zijn verantwoord en bewust geproduceerd. Daarom zijn onze spiegels gemaakt van ‘Environmentally Friendly Glass’. Op die manier dragen we bij aan een beter milieu. Deze manier van produceren doet niets af aan de kwaliteit, die is en blijft gewoon hoog zoals u dat van ons gewend bent. U kunt dus met een goed gevoel onze badkamerproducten aanschaffen.

Al onze producten voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen. Het glas van onze spiegels is lood-, cadmium- en kopervrij. De dikte van het glas garandeert een minimale kans op ongelukken. De spiegelverwarming die u kunt kiezen om het beslaan van het glas tegen te gaan, is dubbel geïsoleerd. En ook de verlichting waar sommige spiegels mee zijn uitgerust, voldoet aan alle normen.

Spiegels_materialen_L1.jpg

Topkwaliteit

Kwalitatief goede producten gaan langer mee en zien er vaak mooier uit dan wat minder goede alternatieven. Bij Maxaro is overal optimale aandacht aan besteed en bij alles hebben we uw wensen voor ogen. Onze spiegels zijn dus gemaakt van het beste materiaal en tot in de kleinste details afgewerkt. Neem nou de glazen planchetten in het interieur van verschillende spiegelkasten. Die zijn keurig glad geslepen; ga er gerust met uw vingers langs. In de badkamer is goed licht essentieel. Het is een goed idee om een spiegel met geïntegreerde verlichting aan te schaffen. Vanzelfsprekend voldoet de verlichting aan de strenge veiligheidseisen die gelden voor vochtige ruimtes.

Spiegels_materialen_L2.jpg

Kom naar de showroom!

Bent u op zoek naar een mooie spiegel voor in uw badkamer? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. Al onze spiegels en spiegelkasten zijn hier te zien dus kom kijken en vergelijken. Spiegels, passpiegels, spiegelkasten, toiletspiegels en toebehoren als verlichting en verwarming kunt u zien, en desgewenst direct meenemen. In de showroom vindt u nog veel meer producten voor in uw badkamer. Alle producten zijn zonder uitzondering vervaardigd van de beste materialen. De kwaliteit is top, daardoor is alles duurzaam en kunt u er heel lang van genieten. De deskundige medewerkers in onze showroom geven u persoonlijk advies over de diverse producten en de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips