Toiletten & wc's

Hoe fijn is het als ook het kleinste kamertje is voorzien van een fijne sfeer? In een toiletruimte brengen we immers toch aardig wat uren door per jaar. Dat maakt deze ruimte minstens zo belangrijk als de rest van het huis. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor een nieuw toilet. Zowel voor de toiletruimte als de badkamer. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze megastores, want met een toilet van Maxaro zit u altijd goed.

Wat voor toilet zoekt u? Hangend toiletStaand toiletBidetUrinoir
Vragen over toiletten? Lees meer over toiletten onderaan deze pagina. Veelgestelde vragen
Toiletten brochure Toiletten brochure
Zoeken
Hangend Toilet Senza Verkort Zwart Keramiek Easy Clean

Keramiek, diepspoel, Easy clean, glans zwart, met verdekte bevestiging, verkort model (excl. zitting)

Art.nr.:300.0383GB

Afm.:49 x 36,5 x 33 cm

€ 399,-
€ 250,- Uw voordeel 149,-

Op voorraad
Vrijdag in huis

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Hangend Toilet Senza Zwart Keramiek Easy Clean

Keramiek, diepspoel, Easy clean, glans zwart, met verdekte bevestiging (excl. zitting)

Art.nr.:300.0382GB

Afm.:55,5 x 36 x 33 cm

€ 399,-
€ 250,- Uw voordeel 149,-

Levertijd 5-6 weken

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Nieuw Hangend Toilet Colorato Keramiek Easy Clean

Keramiek, diepspoel, Easy clean, mat grijs, met verdekte bevestiging (excl. zitting)

Serie:Colorato

Art.nr.:300.0377MG

Afm.:50 x 34 x 40,5 cm

€ 399,-
€ 279,- Uw voordeel 120,-

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Zoeken

12

Veelgestelde vragen over toiletten

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 
Waarom een toilet van Maxaro? 
Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 
Wat betekent diepspoel? 
Wat betekent vlakspoel? 
Wat is Quick Release technologie? 


Toiletten hangend 

Een hangtoilet, ook wel wandcloset genoemd, is ruimtelijk en makkelijk schoon te houden. Met de toiletten zonder spoelrand maakt u het onderhoud nog eenvoudiger. Het spoelwater gaat via de achterzijde in het toilet. Door een aanpassing in het keramiek wordt het water door heel het toilet gestuwd, waardoor er geen spoelrand meer aanwezig is. Zonder spoelrand is ophoping van kalk en vuil verleden tijd.

Het inbouwreservoir maakt het mogelijk om zelf de hoogte van uw toilet te bepalen. De gemiddelde hoogte is 40 cm, dit is de hoogte van de vloer tot de rand van de toiletpot. Deze hoogte varieert tot 46 cm. De gemiddelde mens wordt namelijk steeds langer, waardoor de wc ook op 43 cm wordt geplaatst. Vooral ouderen vinden het prettig om de pot nog iets hoger te plaatsen. Naast de hoogte heeft u nog de keuze in de lengte van het toilet. Voor de kleinere ruimtes kiest u voor een verkort toilet van ongeveer 48 tot 50 cm, waar u tot 5 cm bespaart ten opzichte van een standaard toilet. Qua zitcomfort ervaart u geen verschil bij een verkort toilet. 

Bekijk onze hangende toiletten

 

Inbouwreservoir

Een hangend toilet wordt opgehangen aan een inbouwreservoir. Door deze in te bouwen ziet u alleen het bedieningspaneel en de toiletpot. De inbouwreservoirs zijn er in verschillende soorten en maten. Heeft u een kleine toiletruimte? Kies dan voor een ruimtebesparend inbouwreservoir. Daar wint u 4 cm ruimte mee in vergelijking met een gemiddeld reservoir. Als u deze combineert met een verkort toilet bespaart u maar liefst 9 cm. Zo creëert u vaak voldoende ruimte voor een hangtoilet. Een hangtoilet komt namelijk een stuk verder naar voren dan een staand toilet met een stortbak. 

Stel uw eigen toilet samen

Een wandcloset stelt u bij Maxaro naar eigen smaak samen. Alle onderdelen voor het toilet zijn los verkrijgbaar: van het bedieningspaneel tot aan de toiletbril. Zo zorgt u ervoor dat het toilet matcht met de ruimte. Wilt u een traditionele en tijdloze uitstraling? Kies dan voor een toiletpot met een ronde vorm. Liever een moderne twist? Daar sluit een hoekig toilet mooi bij aan. Het kleinste kamertje is pas compleet met een bijpassend bedieningspaneel. Dit is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.   

Toiletten staand

Bent u op zoek naar een staand toilet? Ook hiervoor slaagt u in ons assortiment. Het staande toilet is traditioneel en nog steeds het meest voorkomend. Vaak zit er al een afvoer in de vloer, waardoor het makkelijker is om een nieuwe staande pot te plaatsen. Voor een hangtoilet zou de afvoer verplaatst moeten worden.

Bekijk onze toiletten staand

Stortbak

Kiest u voor een staand toilet, dan heeft u een stortbak nodig. In het verleden bestonden de hooghangende stortbakken, daarvoor zijn de laaghangende stortbakken in de plaats gekomen. Deze hebben een moderne uitstraling en maken het bovendien makkelijker om door te trekken.  

Vlakspoel of diepspoel

De hangende toiletten bij Maxaro zijn een diepspoel. Het voordeel van een diepspoel is dat de boodschap direct in het water terechtkomt. Omdat er niets op een plateau achterblijft, vermindert de verspreiding van onaangename geurtjes. Vlakspoel wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden, omdat het toilet een plateau heeft. Een ander voordeel hiervan is dat er geen kans is op opspattend water.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips