Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Algemeen

Badkamerstijl: de minimalistische badkamer met een vleugje luxe

Maandag 28 oktober 2019

Houdt u ook zo van een ruimtelijke en opgeruimde badkamer? In deze blog laten we u de minimalistische badkamer zien die is ondergedompeld in luxe.


Badkamerstijl: een warme industriŽle badkamer

Vrijdag 25 oktober 2019

Wilt u een stoere ťn warme badkamer creŽren? Lees in deze blog hoe u een warme industriŽle badkamer kunt verwezenlijken.


Maxaro make-over: droom weg bij de nieuwe badkamer van Erik & Marius

Dinsdag 15 oktober 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Recent spraken we met Erik en Marius over de verbouwing van hun badkamer. Lees alles over de make-over en droom weg bij het eindresultaat.


Voor elke woonstijl een bijpassende vloer

Woensdag 09 oktober 2019

CreŽer de juiste sfeer in huis met de vloer als basiselement voor uw woonstijl. In deze blog leest u alles over de vloer die aansluit bij de gewenste stijl in uw interieur.


Mix & match aan tafel: zo combineert u eetkamerstoelen met elkaar

Vrijdag 04 oktober 2019

Breng meer kleur en dynamiek in het interieur door diverse stoelen te combineren. Lees in onze blog hoe u eetkamerstoelen mixt en matcht op een manier die bij u past.


Maxaro opent megastore in The Wall in Utrecht

Dinsdag 17 september 2019

Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro uit met een megastore in The Wall in Utrecht. De vestiging opent medio februari volgend jaar.


Pin en Win: 100 euro shoptegoed voor uw favoriete vloertegels

Woensdag 04 september 2019

Doe mee met onze Pinterest actie door uw favoriete vloertegels te pinnen en maak kans op Ä100 shoptegoed bij Maxaro. Bekijk hoe u mee kan doen!


Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule

Vrijdag 30 augustus 2019

Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule. Met deze formule neemt Maxaro een unieke positie in de markt in en zet het bedrijf een nieuwe standaard voor keukens.


Maxaro make-over: bekijk de stijlvolle woning van Antoine en Mario

Dinsdag 20 augustus 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Laat u ditmaal verrassen door de stijlvol ingerichte woning van Antoine en Mario.


Maxaro make-over: binnenkijken in de industrieel moderne woning van Ilse

Dinsdag 25 juni 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Onlangs waren wij te gast bij Ilse, die van haar eerste huis een fijn thuis maakte. Kijkt u mee naar het eindresultaat?


7 tips om uw badkamer te renoveren met een minimaal budget

Vrijdag 14 juni 2019

Gaat u de badkamer renoveren, maar heeft u geen groot budget? Lees dan onze 7 tips, waarin we u uitleggen hoe u de badkamer er met weinig geld weer als nieuw uit laat zien.


Ontdek de charmes van visgraatvloeren

Vrijdag 07 juni 2019

Visgraatvloeren zijn mede door de aantrekkelijke prijs terug van weggeweest. Ontdek in onze blog alle charmes van deze vloer.


Maxaro make-over: Lars en Amanda maakten zich klaar voor de toekomst

Dinsdag 28 mei 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Dit keer nemen wij u mee naar het huis van Lars en Amanda.


Maxaro make-over: een kijkje in de moderne, open keuken van David en Amber

Dinsdag 30 april 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Deze keer nemen we letterlijk een kijkje in de keuken van David en Amber. Kijkt u mee?


Pin & Win: 449 euro shoptegoed voor uw Maxaro droombadkamer

Woensdag 03 april 2019

Doe mee met onze Pinterest actie door uw droombadkamer te pinnen en maak kans op Ä449 shoptegoed bij Maxaro. Bekijk hoe u mee kan doen!


12